2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

Balayı Yerleri

Türkiye’de Balayına Gidilecek En Güzel 10 Yer 

Çitlerin evlendikten sonra baş başa tatil yapabilmek amacıyla balayına gittiği bilinen bir gerçektir. Balayı için her mevsim uygun yerler bulunsa da yaz aylarının özellikle tercih edildiğini söyleyebiliriz. Yurtdışında olduğu kadar, Türkiye’de de balayı yerleri kapsamında son derece göz alıcı ve dinlendirici bölgeler mevcuttur. Bu yazımızda da evlenmeye hazırlanan çiftleri yönlendirebilmek adına, Türkiye’de balayı için gidilecek yerler derlemesi yapıyoruz.

villa armani

Türkiye’de Balayına Gidilecek Yerler

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecini göz önüne aldığımızda, yurtdışı tatili için vize ve pasaport işlemleri çok yorucu olabilir. Üstelik her ülkenin giriş-çıkış prosedürünün farklı ilerlemesi sebebiyle de bu sene balayı tatilinizi Türkiye’de yapmanız, sizin adınıza hem daha sağlıklı hem de daha ekonomik olacaktır. Türkiye balayına gidilecek yerler bakımından oldukça zengin bir yelpazeye sahiptir. Marmaris’ten, Bodrum’a, Fethiye’den Ölüdeniz’e, Patara’dan Kalkan’a kadar eşsiz doğal güzellikleri içinde barındıran pek çok bölgeyi keşfedebilir, gittiğiniz yerlerde de ölümsüz anılar yaşayabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde tercih edeceğiniz günlük kiralık yazlık villalar, tamamen sizin konforunuz düşünülerek dizayn edilmiştir. Siz de ülkemizin farklı noktalarında konuşlu olan villalarımızdan istifade ederek muhteşem coğrafyanın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

Muğla / Marmaris

Tatil Villiam bünyesinde Marmaris’in Beldibi, Söğüt ve Gökbel bölgelerinde kusursuz bir tatil deneyimi yaşamaya ne dersiniz? Beldibi antik kentine yakın konumda kiralayabileceğiniz villa fırsatlarını takip etmenizi önerebiliriz. Ayrıca denizin son derece mavimsi ve berrak olduğu Söğüt Köyünü de mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. En güzel balayı yerleri arasında öne çıkan Marmaris Söğüt Köyü, benzersiz doğasıyla birlikte, sıcakkanlı yöre halkının ağzından duyabileceğiniz dinletiler eşliğinde, hem sakin hem de huzurlu bir tatil yapmanıza olanak sağlar. Uçsuz bucaksız ormanlardan tutun da tercihinize göre küçük ve büyük plaj seçenekleri, karşınızda da enfes Yunan adaları manzarası sizleri bekliyor.

Muğla / Akyaka

Akyaka Muğla’nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye’den sonra gezilecek yer bakımından oldukça geniş seçeneklere sahip bir bölgesi olma özelliği taşır. Doğal güzellikler iç açıcı mekanlara ev sahipliği yapan Akyaka’nın Akçapınar mevkiinde sevdiğinizle beraber tenhalarda tekne turu yapabilirsiniz. Aynı anda kano ile amazon turu yaparak balayınızı eğlenceli hale getirmeniz de mümkündür. Konaklama ihtiyacınızda da Tatil Villiam bünyesinde hizmete sunulan balayı villalarına bir göz atmanızı önerebiliriz. İki yatak odasından oluşan korunaklı tatil villalarında balayınızı kendinize özel kılabilirsiniz.

Muğla / Bodrum

Bodrum Muğla’nın el ünlü tatil yörelerinden biri olma özelliği taşıyor. Ayrıca kendi içerisinde Turgutreis, Gümüşlük, Torba, Yalıkavak, Bitez gibi pek çok beldeyi barındırıyor. Tarihi Bodrum Kalesi’ni eklemeyi elbette ki unutmuyoruz. Balayı tatiliniz için Bodrum’u düşünebilir ve unutulmaz tatil fırsatları kapsamında, kiralama fırsatı elde edebileceğiniz villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Korunaklı ve lüks kategorilerinde sunulan villaların bahçesinde yüzme havuzu da mevcuttur. Plaja gitmeyi tercih etmediğiniz zamanlarda eşinizle birlikte dinginliğin tadını çıkarabilir, kuşların cıvıltılarını dinleyebilirsiniz. Ancak Bodrum’un konumundan dolayı villa kiralama açısından en çok rağbet gören bölge olduğunu da belirtmeliyiz. Bu sebeple Bodrum’da balayı planınız varsa acele etmenizi tavsiye ediyoruz.

Fethiye / Göcek

Ege Bölgesinin en nezih kentlerinden birisi de Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesidir. Türkiye balayı yerleri arasında Göcek’in hem seçenekler hem de şartlar bakımından fark yarattığını bilmelisiniz. Dalaman ilçesinin sınırında bulunması da havalimanından indikten sonra varacağınız süreyi doğal olarak kısaltıyor. Göcek birden fazla yat limanına ev sahipliği yapıyor. Bu dilediğiniz gibi yat gezintilerine çıkabileceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca Göcek tatil villaları konusunda da son derece zengin yelpazesiyle öne çıkıyor. Özel havuz bahçeli, kısmi korunaklı geniş bahçeli, geniş aileli gruplara özel, plaja yakın jakuzili ve lüks villa konseptleri bulunuyor. Balayınızı Göcek’te geçirmeyi düşünürseniz, kısmi korunaklı plaja yakın seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Fethiye / Ölüdeniz

Fethiye Ölüdeniz’in son yılların popüler turizm merkezlerinden biri sayıldığını bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Ölüdeniz’deki yamaç paraşütü sayesinde her yıl milyonlarca turist bölgeyi göklerden keşfetme fırsatına erişiyor. Aşıkların kenti Kelebekler Vadisi’ni de elbette ki unutmuyor ve Türkiye balayı yerleri içine ekliyoruz. Balayınız için Faralya’daki seçkin balayı konseptli villalar tam da yeni evli çiftlerin beklentilerini karşılıyor. Villalar korunaklı ve jakuzili olmasının yanında bahçelerinde de kocaman bir yüzme havuzunu barındırıyor. Bunun yanında yine Ölüdeniz’de hem havuzlu hem de enfes deniz manzaralı ve jakuzili villa seçenekleri de mevcuttur. Yerinizi ayırtmak için bir an önce iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Fethiye / Çalış

Fethiye Çalış bölgesi beldenin merkezine en yakın konumda bulunur. Çalış’ta villa kiralarsanız, Fethiye’ye kısa zamanda ulaşabilme imkânına sahip olursunuz. Biraz tarihsel bir gezi yapmak isterseniz de Fethiye Arkeoloji Müzesi’ni önerebiliriz. Balayı yerleri kapsamında da Çalış sınırları içerisinde özel havuzlu ve 3 yatak odası kapasiteli lüks özel havuzlu villaları tavsiye edebiliriz. Ayrıca bodrum katındaki sauna ve hamamdan da yararlanabilirsiniz.Turkiye balayı yerleri kapsamında, Fethiye Çalış mevkiindeki villaların tam da yeni evli çiftlerin beklentilerini karşılayabilecek düzeyde olduğunu söyleyebiliriz. Sessiz, sakin ve tamamen çiftlere özel bir alan ve tatil deneyimi sunuyor.

Kumluca / Olimpos Yöresi

Biraz daha güneye inmeye ne dersiniz? Türkiye'de balayı yerleri arasında vazgeçilmez rotalardan birisini de Antalya’nın Kumluca / Olimpos beldesi oluşturuyor. Antik kalıntılar bakımından oldukça geniş çerçevesiyle dikkat çeken Olympos’ta hem bölgeyi keşfedebilir, hem de kusursuz bir balayı deneyimi yaşayabilirsiniz. Denizin ve kumun doyasıya tadını çıkarmak istiyorsanız, Karayip adalarını aratmayan Ceneviz Koyu, Suluada ve Adrasan plajına da mutlaka uğramalısınız. Üstelik doğal parklar ve milli parklar da Olimpos yöresinin es geçilmemesi gereken yerleri arasındadır. Beydağları Sahil Milli Parkı’nın zirvesinde konumlanan ve Çamyuva - Tekirova arasında bulunan 80 kişi kapasiteli teleferik sayesinde de 10 dakikalık tur atarak tepeden bu enfes manzarayı deneyimleyebilir, sevdiğinizle başka hiçbir yerde yakalayamayacağınız balayı fotoğrafları çektirme fırsatına erişebilirsiniz.

Kaş / Çukurbağ

Kaş balayı tatil yerleri kapsamında favori bölgeler arasında dikkat çeker. Antik kentleri, tiyatroları ve Batıkşehri’yle beraber keşfedilecek sayısız yöreye sahiptir. Kalkan ve Patara da Kaş sınırları içerisinde mutlaka görülmesi gereken yöreler arasında yer buluyor. Tatil Villiam’da yeni evlenen çiftlere yönelik balayı alternatiflerini genişletmeyi ihmal etmiyor. Çukurbağ köyünde konumlanan havuzlu villa seçeneklerini inceleyebilir. Burada konaklarken, Çukurbağ Yarımadası’ndaki doğal güzellikleri ve gezilecek yerleri listenize ekleyebilirsiniz.

Kaş / Kalkan Yöresi

Türkiyede en güzel balayı yerleri diye arama yaptığınızda karşınıza çıkacak seçeneklerden biri de şüphesiz Kaş Kalkan yöresi olacaktır. Kaputaş plajının Maldivleri andıran berrak rengiyle denizinin, kumsalının ve güneşinin tatilinden tüm beklentilerinizi karşılayacağını söylesek abartmış olmayız. Üstelik buraya kadar gelmişken mavi yolculuğa çıkmadan dönmemenizi de önerebiliriz. Fıtnaz koyu bu mavi yolculuğun es geçilmemesi gereken rotaları arasında yer alıyor. Şirin plajında çamur banyosu yapma fırsatı elde etmeniz de mümkündür. Tüm bunların dışında Kalkan gezilecek yerler dendiğinde, Güvercinlik Deniz Mağarası, Mavi Mağara, İnbaş Mağarasının yanı sıra pek çok antik kent, kanyonlar ve tarihi güzelliklerle süslenmiş sokakları aklınıza getirebilirsiniz. Ayrıca şenlikler ve kültür sanat festivallerini de unutmamak gerekiyor. Kısaca Kalkan yöresi, tatilinizden her türlü verimi alabileceğiniz kusursuz alternatiflere sahiptir. Güvenilir villa kiralama fırsatları kapsamında sitemizi inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz. Buna ek olarak seçiminize göre muhafazakar villa fiyatları çerçevesinde Kalkan Çavdır Köyü, Üzümlü yöresindeki alternatifleri de inceleyebilirsiniz.

Patara

Patara Kaş’ın Kalkan bölgesine ait bir tatil beldesidir. Evlilik planları yapan çiftlerin balayı tercihlerine göre villa seçenekleri, Patara’da da varlığını koruyor. En iyi balayı yerleri arasında manzaralı, jakuzili, donanımlı ve korunaklı villa alternatifleri dikkat çekiyor. Myra, Letoon ve Xanthos antik kentlerine ev sahipliği yapan Patara’da Akdeniz’in sıcacık iklimi eşliğinde keyifli bir balayı deneyimi yaşayabilirsiniz. Patara plajı, bölgenin bozulmamış ve doğallığını koruyan plajları arasında yer alır.



İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek