2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

En İyi Villa Kiralama Şirketi

Günümüzde özellikle büyük şehirlerde yaşayan birçok insan, tatil amacıyla veya tamamen yerleşmek üzere şehir merkezinden uzak bölgeleri tercih ediyor. Nüfusun ve sanayileşmenin şehir merkezlerinde yoğunlaşması, insanların daha sakin ve kalabalıktan uzak yerlere taşınmasını veya tatillerinde ilk tercihlerinin bu yerler olmasını sağlıyor.

Bu bölgelerin çok sevilmesinin ve tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri de müstakil evler ve daha ziyade villalardır. Apartman dairelerinden ve sitelerden sıkılan insanlar, özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde villa tipi evlerde oturmanın kıymetini çok daha iyi anladı. Özellikle çocuklu aileler için bu evlerde yaşamak birçok açıdan konforlu. Zira, villada yaşayan aileler, çocukları ile dış mekanlarda vakit geçirmenin rahatlığına kavuşuyor.

Villalar bilindiği üzere genellikle bir bahçe içerisine inşa edilen tek katlı, dubleks veya tripleks evlerdir. Genelde müstakil olsa da son yıllarda ikiz villa adını verdiğimiz evler de sıklıkla tercih edilir hale geldi. Büyüklükleri, tasarımları ve mimari konseptleri değişse de villalar, insanların istediği zaman dışarı çıkıp ailesiyle vakit geçirmesini ve daha sakin bir hayat sürmesini sağlıyor. Otopark, çöp ve temizlik gibi problemler ise apartmanlar ve sitelere göre yok denilecek kadar azdır.

İster kısa kısa ya da uzun süreli, isterseniz de her yıl dönemsel olarak yaşamayı tercih edin, villalar yaşam standardınızı büyük ölçüde artırıyor. Bu nedenle, özellikle son yıllarda insanların villalarda yaşamak için satın alma veya kiralama çözümlerini araştırdığını söyleyebiliriz. Satın almaya göre bazı konularda daha avantajlı olan ve finansal açıdan kolaylık sağlayan villa kiralama seçeneği, ülkemizde oldukça yaygındır. Fakat bu noktada villanın güvenilir bir firma aracılığıyla kiralanması büyük önem arz ediyor. Bu da insanları en iyi villa kiralama şirketi arayışlarına itiyor.

Ülkemizde en iyi villa kiralama şirketi olmaya aday çok sayıda firma olsa da Baransel Grup bunlar arasında yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı yönetim anlayışı ile ön plana çıkıyor.

En İyi Villa Kiralama Şirketi: Baransel Grup

2006 yılında kurulan Baransel Grup, günümüzde emlak, inşaat, turizm, otomotiv ve sigorta sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Villa kiralamayı Türkiye’de ilk defa uygulayan şirket olan Baransel Grup bu alanda en eski firmadır. Alt markaları olan Tatil Villam, Tatil Hane ve Baransel Villas ile insanların daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir hayat yaşamasına yardımcı oluyor.

Villa kiralama seçeneğini Türkiye’de ilk başlatan firma olan Baransel Grup bu alanda her geçen yıl büyümüş ve günümüze kadar gelmiştir. 2018 yılında Türkiye’de kiralık villa uygulamalarının en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Kaş’ta vergi rekortmeni olma başarısına ulaşmıştır. Sektör genelinde ödenmiş sermaye bakımından en büyük şirket olan Baransel Grup ve alt markalarının öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Müşterilerine yerinde ve bire bir hizmet imkanı sunma

  • Yüksek müşteri memnuniyet oranı; Baransel Grup aracılığıyla kısa ve uzun süreli villa kiralayan müşterilerin her biri aldığı hizmetten memnun kalmıştır.

  • Sektörün en güvenilir markası olan Baransel Grup, alanında uzman kadrosu ve bu konudaki engin tecrübesi ile insanların villalarını güvenle kiralaması sağlıyor.

  • Baransel Turizm Seyahat Acentası olarak merkezi Antalya’nın Kaş bölgesinde bulunan şirket, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı A Grubu Seyahat Acentası İşletmesi Belgesi’ne sahiptir.

  • Baransel Grup aynı zamanda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) üyedir.

  • Birçok alt markası bulunan Baransel Grup’un Baransel ve Tatil Villam markaları Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka Tescil Belgesi ile tescillenmiştir

Baransel Grup’tan Villa Kiralamanın Ayrıcalıkları

Baransel Grup, her yönüyle bir tatil cenneti olan güzel Türkiye’mizde insanların bilinen veya henüz keşfedilmemiş birçok bölgesinde villa kiralamasını ve sevdikleriyle güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Türkiye’de villa kiralama uygulamalarına öncülük eden Baransel Grup oldukça geniş bir kiralık villa ve apart portföyüne sahiptir. Kiralık villaların tamamı, Baransel Grup’un kalite standartlarına uygun hale getirilmiştir. Müşteriler, villalarla veya kiralama süreçleri ile ilgili tüm soruları günün her saatinde Baransel Grup müşteri hizmetlerine sorabilmektedir.

Baransel Grup ve onun alt markaları olan Tatil Villam, Tatil Hane ve Baransel Villas aracılığıyla villa kiralayan kişiler, Türkiye’nin dört bir yanında konforlu ve sorunsuz tatil yapma imkanına sahip oluyor. Sektörün en güvenilir villa kiralama şirketi olan Baransel Grup, bire bir hizmet anlayışı işe şimdiye kadar binlerce müşterisini memnun etmeyi başarmıştır. Kaş ve Fethiye’de bulunan ofislerinde geniş bir kadro ile müşterilerinin villa kiralama taleplerini hızlı ve güvenilir bir şekilde yerine getiren şirket, hizmet kalitesini de her geçen gün daha da artırmaktadır.

Baransel Grup aracılığıyla farklı türlerdeki villaları kiralayabilirsiniz. Bu bağlamda,

gibi farklı özelliklere sahip villa talepleriniz için en iyi villa kiralama şirketi her zaman olduğu gibi Baransel Grup’tur.

Baransel Grup’un alt markası olan Tatil Villam, müşterilerine erken rezervasyon ile indirimli kiralık villa seçenekleri de sunuyor. Site üzerinden villalara ait tüm detayları inceleyebiliyor, aklınızı takılan tüm soruları müşteri hizmetlerine iletebiliyorsunuz.

Baransel Grup, Türkiye’de kiralık villa denilince akla gelen hemen her bölgede faaliyet gösteriyor. 2018 yılında Kaş’ta vergi rekortmeni olma başarısı gösteren Baransel Grup, Fethiye, Kalkan, Patara, Göcek, Bodrum, Marmaris, Dalyan gibi birçok bölgede villa kiralamanızı sağlıyor.

Pandemi Döneminde En İyi Villaları Baransel Grup Ayrıcalığıyla Kiralayın!

İçinde bulunduğumuz COVID-19 pandemi sürecinde insanlar hem yüksek riskli şehir merkezlerinden uzaklaşmak hem de doğa ile iç içe olmak için kısa veya uzun süreli olarak kiralık villa seçeneklerine yöneliyor. Baransel Grup bu süreçte de temizlik ve hijyen konularına azami derecede önem veriyor. Kiraladığınız villaların temizliği, bakımı (havuz bakımları da dahil) ve dezenfeksiyonu için büyük bir titizlikle çalışan Baransel Grup sayesinde sağlıklı ve sorunsuz bir tatil sizi bekliyor.

Baransel Grup, pandemi süreci boyunca, verdiği hizmetlerde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı’nın direktifleri doğrultusunda hareket etmektedir. Yayınlanan tüm tavsiyeleri harfiyen uygulayan Baransel Grup yönetimi, villalarda güvenli konaklamanız için her türlü probleme ve tehlikeye karşı önlem almıştır. Bu süreçte de villalarda gönül rahatlığıyla kalabilir, tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde tercih edeceğiniz günlük kiralık yazlık villalar, tamamen sizin konforunuz düşünülerek dizayn edilmiştir. Siz de ülkemizin farklı noktalarında konuşlu olan villalarımızdan istifade ederek muhteşem coğrafyanın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek