2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

En Güzel Sakin Tatil Yerleri

Türkiye'nin En Güzel Sakin Tatil Yerleri

Her köşesi adeta gizli bir cennet olan Türkiye'nin keşfedilecek birçok yeri var. Yoğun bir koşturma ile geçen, stresli şehir hayatına mola vermek isteyenler için, ülkemizde gezilip görülmesi gereken sakin tatil bölgelerinin sayısı oldukça fazladır. Huzurlu bir tatile yelken açmak istiyorsanız, denizin ve güneşin tadını çıkarırken elbette aklınızda hiçbir soru işaretinin kalmasını istemezsiniz. Salgın hastalıkların yaşandığı hassas dönemlerde, kalabalıklardan uzak, keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin sayısı günden güne artış gösteriyor.

Otellerde konaklayan insanların taşıyabileceği virüs riskinden uzak bir şekilde, kendine ait seçkin villalarda yaşamak isteyenler için birçok seçenek mevcut. Sakin huzurlu tatil yerleri arayışında olanlar için birkaç seçeneği sizlere sunmaktan keyif duyarız.

Kaş

Antalya'nın bir ilçesi olan Kaş'ta tatil yapanlar, buradan bir daha asla vazgeçemediklerini söylerler. Keyifli bir tatil geçirme garantili olan ilçeye temelli yerleşme fikrine kapılmamak elde değildir. Denize sıfır sakin tatil yerlerinden hoşlananlar için, benzersiz manzaralara sahip olan villa alternatifleri mevcut. Masmavi bir manzaraya gözlerini açmak isteyenler için, tatil yapılacak en güzel yerlerden biri kuşkusuz ki Kaş'tır. Kaş kiralık villa seçenekleri arasından seçim yapmak kolay olmayacaktır. Tatilden beklentinizin ne olduğuna karar vererek Kaş'ı listenizin başına eklemelisiniz.

En huzurlu tatil yerlerinden biri olan Kaş'ta caretta carettalarla birlikte dalış yapma da imkanı vardır. Doğa içinde kamp yapmayı sevenler için Kaş, mükemmel bir seçim olacaktır. Denizin keyfini sonsuz çıkarırken, doğanın sınırsız güzelliklerine keşfetmeye doyamayacaksınız. Patara Antik Kenti'nin tarihi kalıntılarını seyrederken plajın ipeksi kumlarına ulaşabilirsiniz. Beldeyi bir kez gezdikten sonra Kaş gezilecek yerler listesinde olmazsa olmazlarınız arasına girecektir.

Kalkan

Masmavi bir denizin yanında yemyeşil doğası ile görenleri kendine hayran bırakan Kalkan'da unutulmaz bir tatil yaşamaya ne dersiniz? Yılda bir kez tatile çıkma fırsatınız olabilir. Tatil fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için Antalya'nın şirin beldesi olan Kalkan güzel bir seçenektir. Kalkan, adını sıkça duyduğunuz; ancak gitmeye fırsat bulamadığınız bir yer ise artık onu keşfetmenin tam zamanıdır. Dünyaca ünlü, benzersiz koyları ile görenleri kendine hayran bırakan beldeye ulaşım çok kolaydır. Havuzlu villalarda konaklamayı tercih edenler için, her bütçeye uygun kafa dinlemelik yerler mevcuttur.

Tekneler ile gidilebilen gizemli mağaraları gezerken, masmavi suların keyfini çıkarmak mümkün. Türkiyenin en sakin tatil yerlerinden olan Kalkan, benzersiz plajları ile yurt içi ve yurt dışından gelen turistleri tam anlamıyla büyülemektedir.

Bodrum

Tatil denince akla gelen ilk yerlerden olan Bodrum, doğal güzellikleri ve yerli halkın sahip olduğu evlerin mimari yapılarıyla öne çıkan beldelerden biridir. Tek başına gidilecek tatil yerleri arasında sayılabilecek özelliklere sahiptir. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel olan Bodrum'da hareketli bir gece hayatı yaşanır. Barlar Sokağı adıyla bilinen sokakta, günün her saati eğlenceli vakit geçirmek mümkündür. Birçok ünlünün de tercihleri arasında sayılan Bodrum'da özel plajların yanı sıra halk plajlarının suları da oldukça temiz ve berraktır.

Bodrum, özellikle yaz aylarında oldukça yoğun günler geçirirken, ilkbahar ve sonbaharda daha sakindir. Mevsim sıcaklıkları dolayısıyla her mevsim kafa dinlenecek yerler arayanlar için Bodrum ön plana çıkar. Herkesten uzak, manzaranın tadını çıkartmak isteyenler için kiralık villalar iyi bir seçenektir. Tatil süreniz boyunca size tahsis edilen villada sınırsız özgürlüğün keyfini yaşayabilirsiniz.

Marmaris

Tatilini Ege'nin muhteşem sularında geçirmek isteyenlerin uğrak noktalarından biri olan Marmaris, küçük bir kasabadır. Yılın her mevsiminde tatil yapmaya imkan veren beldede yaz aylarında büyük bir yoğunluk görülür. Sakin tatil yerleri Ege için, sezonun başlangıç zamanı olan ilkbahar ve sezon sonu olan sonbahar dönemidir. Tek kişilik tatil önerileri arasında tekne turları sayılabilir. Keşfedilmeyi bekleyen mavi koylar arasında tekne turu yaparken, tüm yılın en stressiz huzur dolu günlerini yaşarsınız.

Marmaris villa kiralama konusunda en gelişmiş yerlerden biridir. Lüks villalarda, herkesten uzak bir şekilde tatil yaparken, kendi havuzunuzu güvenle kullanabilirsiniz. Deniz manzaralı villalarda, eşsiz manzaraya karşı uyanırken günün kötü geçmesi mümkün değildir.

Göcek

Muğla'ya bağlı beldelerden biri olan Göcek, şirin bir köy niteliğindedir. Benzersiz kumlara sahip olan plajlarının yanı sıra, plaj bitiminden başlayan ormanlık alanların bir eşi daha yoktur. Göcek'in temiz havası ve doğal güzellikleri turistleri büyülemektedir. İncecik kumlara sahip olan plajlarında yürüyüş yapmanın keyfi de bir başkadır. En iyi sakin tatil yerleri arayışında olanlar için Göcek, tam isabet bir konum olacaktır.

Tekne turlarına katılarak ziyaret edilebilen gizli cennet koylarından muhteşem keşifler yapmak mümkün. Tekne turları sırasında, berrak sulara atlayarak suyun keyfini çıkarmayı da tercih edebilirsiniz. Özellikle Kleopatra Hamamı Koyu, suyunun cilde iyi geldiği söylenen dikkat çekici koylardan biridir. Koy hakkında birçok tarihi rivayet bulunurken, Antik hamam kalıntıları, ilgilisi için benzersiz niteliklere sahiptir.

Ölüdeniz

Muğla ili sınırları içinde olan Ölüdeniz, birçok sportif faaliyete imkan veren benzersiz doğa güzellikleri sebebiyle dünyaca ünlü bir beldemizdir. Blue Lagoon ismi ile tüm dünyada tanınan Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yapmak oldukça popülerdir. Ölüdeniz'de eğlenmek isteyenler için mekanlar, sportif kişilikler için faaliyetler, tarihe ilgi duyanlar için Antik kentler, keşfetmeyi sevenler için eşsiz koylar ve plajlar mevcuttur. Kalabalıktan hoşlanmayanlar için sabahın ilk saatleri uygundur. Sessiz sakin tatil önerileri arasında sayılabilecek yerlerden olan Ölüdeniz'de sonbahar mevsimi bir başkadır. Kış ayları da ılık geçen bölgede tatil yapmak için uygun fırsatlar arayanlar için farklı seçenekler düşülmüştür.

Her bütçeye uygun, erken rezervasyon imkanı ile müstakil villa kiralamak mümkündür. Siz de tatilinizi hemen planlayarak, sessiz sakin tatil yerleri arasında sayılan bu doğal güzellikleri keşfetmeye başlayabilirsiniz.

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek