Yaza Merhaba
Bahar İndirimleri Başladı
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

Denize Sıfır Villalar

Bu yaz tatil deneyiminizi, tam anlamıyla denizin ve güneşin kokusunu iliklerinize kadar hissederek yaşamak istemez misiniz? Cevabınız evetse, denize sıfır kiralık villa seçeneklerimizi incelemenizi tavsiye edebiliriz. Antalya denize sıfır villa, Bodrum denize sıfır villalar ve Kalkan denize sıfır kiralık villa kapsamında kategorilerimiz mevcuttur. İsterseniz denize yakın villalar çerçevesinde hepsini sırayla inceleyelim.

Antalya Denize Sıfır Villalar

Antalya denize sıfır villa kategorisine baktığımızda Kaş Çukurbağ Yarımadası ve Kalkan bölgesindeki villaları görebiliriz. Kaş/Çukurbağ Yarımadası’nda bulunan villaların çoğunluğu denize yakın villa olma özelliği taşıyor. Kalkan yöresinde yer alan villaların bir kısmı da denize sıfır noktada konumlanırken, bir kısmı denize yakın ve enfes deniz manzaralı olmaları dolayısıyla tercih ediliyor. "Deniz kenarında villa" şeklinde baktığınızda Kalkan bölgesinde hem merkeze, hem plaja hem de eğlence merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan “Gün Sonsuz” villası karşınıza çıkacaktır. Üstelik buranın kusursuz bir manzaraya sahip olduğunu da eklememiz gerekiyor. Bunun yanında Kaş’ın elit bölgesi Çukurbağ Yarımadası’ndaki tam korunaklı lüks villalarımız da sizleri bekliyor. Villa Tita, denize yürütüş mesafesinde olup, açık mutfak 3 adet süit yatak odasına sahip. Sadece Tatil Villam'ı ziyaret ettiğinizde arama motoruna kiralık villa denize sıfır yazmanız yeterli.

Bodrum Denize Sıfır Villalar

"Denize sıfır villa kiralık" diye arama yaptığınızda karşınıza gelecek kategorilerden biri de şüphesiz Muğla’nın ünlü tatil beldesi Bodrum olacaktır. Tatil Villam web sayfamızı ziyaret edip kiralık villa tiplerine girip Bodrum’u seçtiğinizde son derece konforlu ve müşteri beklentisine uygun şekilde hazırlanmış villa seçeneklerini görebilirsiniz. Ardından size sadece uygun olan villa tipini seçip rezervasyon oluşturmak kalıyor.

Kalkan’da Ziyaret Edilebilecek Denize Sıfır Villalar

Denize sıfır villalar ve deniz kenarı villa kategorilerimizde Kalkan’ın sunduğu seçeneklerin son derece zengin olduğunu söyleyebiliriz. Lüks, konforlu, havuzlu, süitli ve jakuzili şekilde hazırlanan villalarda kusursuz bir tatil deneyimi yaşamanız mümkün. Ayrıca Kalkan kiralık villa kategorisinde denize sıfır villa kiralık imkânları olduğu gibi denize sıfır villa satılık seçenekleri de mevcut. Villayı kiralamak yerine satın alarak ömür boyu size ait bir yer haline getirmek elinizde. Size uygun sunulan fırsatlardan haberdar olabilmeniz adına Tatil Villam'ı düzenli periyotlarla takip etmenizi öneriyoruz. Kalkan’da ziyaret edebileceğiniz denize sıfır villalar ise; Villa Alyans, Villa Elmas, Villa Kelebek, Villa Lukka, Villa Sade, Villa Yalın, Villa Yalınay, Villa Güzel, Villa Erva ve Villa Moonlight şeklinde kategorilerle sıralanıyor. Dilerseniz bunları tek tek inceleyelim.ü

villa alyans

Villa Alyans

Kalkan Sarıbelen mevkiinde konumlanan Villa Alyans, bütün lüks detayları bir arada bulundurarak tatilcilere eşsiz ve değerli bir tatil deneyimi sunuyor. Villa içerisinde ısıtmalı ve jakuzili kapalı havuzla birlikte sauna ve sinema odası yer alıyor. Ayrıca villa alyans en büyük kapalı havuza sahip villa olma özelliği taşıyor. Geniş salon ve mutfağın yanında üst katta 2 adet süit yatak odası bulunan villanın bahçesinde bir de oyun parkı mevcut. Villa alyansın tam anlamıyla çocuklu ailelere hitap eden konaklama seçenekleri arasında dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Doğa içerisindeki tertemiz havası, sakin çevresi ve kuş cıvıltıları eşliğinde harika bir tatil sizleri bekliyor.

Villa Elmas

Kalabalık aile konseptindeki tatiller için villa elması önerebiliriz. Her şeyiyle unutulmaz bir tatil için dizayn edilen villada sauna, hamam, yüzme havuzu, bahçe ve Amerikan mutfak-salonuyla villa elmas ziyaretçilerine konforlu bir tatil deneyimi yaşatıyor. Bunun yanında çocuk havuzu bulunduğunu da eklemeliyiz. Ayrıca villa içerisinde iki genç dört aile olmak üzere toplamda 6 adet süit yatak odası mevcut. Son olarak Villa Elmas terastan ve salondan deniz manzaralı konseptiyle dikkat çekiyor.

Villa Kelebek

Kiralık denize sıfır villa kategorisinde bir de Kalkan’ın İslamlar köyünde 2017 yılında inşası tamamlanan Villa Kelebek dikkat çekiyor. Ziyaretçilerinden bugüne dek son derece olumlu geri bildirimler alan villada, modern Amerikan mutfak, hem havuz hem deniz manzaralı salon, 2 adet genç ve aile süit yatak odaları bulunuyor. Villa kelebek özellikle yeni evlenen balayı çiftleri için ideal bir tatil evi olma görevi görüyor.

villa lukka

Villa Lukka

Kalkan yöresindeki deniz manzaralı ve denize sıfır evler elbette yukarıda anlattıklarımızla sınırlı kalmıyor. Kalkan’ın Patara yöresinde bulunan ve 2017 yılında mükemmel bir arsa üstüne kurulan Villa Lukka diğer villalara nazaran tek katlı tatil evi olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca Villa Lukka konumu dolayısıyla doğayla baş başa, gözlerden uzak, sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Taş ve ahşabın bir arada kullanıldığı villada aynı zamanda betonun sertliği de sedir ve ardıç ağaçlarıyla kırılarak yumuşak bir ambiyans yaratıldığını da belirtmemiz gerekiyor. Yeşil ve mavi rengin ortasında yer alan bu tek katlı tatil evi, havuz terası ve bina arası tam korunaklıdır. Buna ek olarak villa kapsamında Uydu TV, klima, 6 kişilik yemek masası, mama sandalyesi ve havuz kenarına çıkış mevcut. Buzdolabı, bulaşık makinesi ve fırın gibi temel beyaz eşya ihtiyaçlarınızı giderebilecek her türlü imkân da varlığını koruyor.

Villa Sade

Kalkan yöresindeki villa seçeneklerini zengin yelpazesiyle ele almaya devam ediyor ve bu kez de Çayköy beldesine doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Villa Sade bütün odalarından mükemmel manzaralara sahip olmasıyla tüm tatil tutkunlarının arzu edebileceği bir noktada konumlanıyor. Villanın havuzunun korunaklı olmasının yanı sıra muhafazakâr aileler ve balayı çiftleri için de ideal tatil evleri arasında yer alıyor. Ayrıca villa sadeyi kiraladığınız takdirde havuz katı terasında güneşlenme fırsatı elde edebileceğinizi de unutmayın. Tüm bu alternatiflere bir de özel havuz ve özel bahçeyi ekliyoruz. Saklıkent kanyonuna sadece 20 km. uzaklıkta bulunmasını da, villa sadenin tercih edilme sebeplerinden biri olarak gösterebiliriz.

Villa Yalın

Kalkan merkeze 10 dakikalık uzaklıkta konumlanan Villa Yalın doğal korunaklı dizaynıyla adeta tatilcilerin gözde evleri arasında. Üstelik villanın antik Likya yolu üzerinde yer aldığını da belirtmeliyiz. Villa yalın konsepti itibariyle de muhafazakâr aileler ve balayı çiftleri için son derece uygun. Yatak odalarından hem Patara Plajı'nı hem de Akdeniz’in turkuaz mavisi sularını izleme deneyimine erişmek istiyorsanız villa yalının müsaitlik dönemlerini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Villa Yalınay

Kiralık denize sıfır villa bünyesinde sizleri bu sefer Kalkan’ın Üzümlü bölgesine götürüyoruz. Tüm lüks detayları bir arada bulunduran tek katlı Villa Yalınay da salon-mutfak bölümünün yanında jakuzili dış havuz, bir adet süit yatak odası, kapalı havuz, hamam ve sauna odası mevcut. Villa Yalınay aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzaklaşıp, temiz hava ve huzur arayışındaki tatilcilere yönelik eşsiz bir fırsat olma özelliği taşıyor.

Villa Güzel

Kalkan’ın Kördere beldesinde romantik bir balayı tatili yaşamaya ne dersiniz? Fantastik yapıya sahip olan Villa Güzel, enfes deniz ve doğa manzarasıyla yeni evli çiftlere huzur dolu bir balayı tatili sunuyor. Diğer villalara nazaran havuzu konumu itibariyle fazla gözükmediği için de en seçkin ve elit balayı villaları arasında yerini koruyor.

villa sade

Villa Erva

Kalkan gezilecek yerler bünyesinde konumlanan İslamlar bölgesine tekrardan dönüş yapıyoruz ve villa ervayı keşfe çıkıyoruz. Yemyeşil bir vadi içerisinde sadece size özel havuzlu şirin bir evde tatil yapma taraftarıysanız Villa Erva tam size göre. Villa bünyesinde 1 oda jakuzili olmak üzere 2 adet süit oda bulunuyor. Ayrıca villa tatil köy merkezindeki market ve restoranlara da yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Villa Moonlight

Deniz kenarı villa konseptinde Kalkan bölgesinde inceleyeceğimiz son ev de Villa Moonlight oluyor. Değerli misafirlerimizin tatilini en güzel şekilde geçirmesi amacıyla 2018 yılında özenle hazırlanan villa moonlight ev konforunda ailenizle baş başa özel havuz ve deniz manzarası eşliğinde zengin bir yelpazeye sahip. Kusursuz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, acele edin ve Tatil Villiam’ı ziyaret edin! Geriye güvenilir villa kiralama seçenekleriyle tatiliniz için gün saymak kalsın.



İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek