2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

COVID-19 Etkisinden Uzak Villa Tatili. Korona Izole Tatil

 COVID-19 Etkisinden Uzak Villa Tatili. Korona Izole TatilYaz tatilinizi gerçekleştirirken COVID-19 salgınında uzak anlar yaşamak için villa kiralama tercihinde bulunmanız sizin için en doğru tercih! Kalabalıktan uzak ve sosyal mesafe kuralına uymak durumunda kalmayacağınız bir tatil için villa kiralamanın çok büyük imkanlar sunacağını söylemek gerekir. TatilVillam.com olarak COVID-19 etkilerinden uzak durmanız adına önlemler alırken konforu da zirveye çıkarmayı başarıyoruz.

2019 yılını son aylarında etkisini hissettiren ve uzun bir süredir insanların tatil yapmasına engel olan COVID-19 otel konaklaması ve diğer tatil seçeneklerini durma noktasına getirdi. Ancak sosyal mesafe kuralının hiç gerekli olmadığı ailenizle iç içe geçireceğiniz bir tatil için kiralık villa tercih etmeniz muhtemeldir. COVID-19 salgınının en şiddetli olduğu dönemlerde dahi villa kiralayarak tatil yapma deneyimini yaşayan pek çok misafirimiz gibi siz de bu ayrıcalığı yaşamayı denemelisiniz. Peki, TatilVillam.com olarak COVID-19 etkilerini azaltmak adına ne tür önlemler alıyoruz? Coronavirüs Salgını Covid-19 Bilgilendirme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Villa Kiralama ve COVID-19 Önlemleri

Ülkemizde de çok şiddetli bir şekilde görülen COVID-19’a karşı etkin mücadeleyi sağlamak adına her geçen gün farklı önlemler alınıyor. TatilVillam.com olarak hem konforlu bir tatil hem de hijyenik bir villa sunmayı en büyük hedefimiz kabul ediyoruz. Bu anlamda temizlik konusunda kaliteden ödün vermeyen bir bakış açısı sergiliyoruz.

Ortam Dezenfeksiyonu

Villa kiralama süreniz tamamlandıktan sonra diğer misafirlerin villada hijyenik bir tatil geçirebilmesi adına ortamın güçlü dezenfektanlar ile temizlenmesine olanak sağlıyoruz. Pulverizasyon sistemi ile çalışan ve her noktaya ideal oranda dezenfektan salınmasına yardımcı olan teknolojik cihazlarla olası bulaş riskini ortadan kaldırıyoruz. Dezenfeksiyonun yanı sıra villanın havalandırılmasını da sağlayarak virüs bulaşma ihtimalini sıfıra indiriyoruz.

Diğer Temizlik Uygulamaları

Çarşaf, koltuklar ve yemek için tercih edilen araç gereçlerin en ideal temizlikte olması adına gerekli önlemleri almayı ihmal etmiyoruz. Çarşafların düzenli değiştirilmesini sağlarken güçlü temizleyicilerle villada silinmedik nokta bırakmıyoruz. Sizin sağlığınıza önem verirken temizliği de hakkı ile gerçekleştirdiğimizi kanıtlıyoruz.

TatilVillam ile Konforu Yakalamak Hayal Değil

Temiz ve hijyenik bir ortamda tatilinizi gerçekleştirmek istiyorsanız TatilVillam.com ayrıcalıklarından hemen yararlanmanızı öneriyoruz. Birbirinden özel villa seçenekleri ile Türkiye’nin en önemli tatil noktalarında sizlere hizmet sunan platformumuz tatilinizi unutulmaz bir ana dönüştürmeyi amaçlıyor.

Firmamız bünyesinde tercih edeceğiniz günlük kiralık yazlık villalar, tamamen sizin konforunuz düşünülerek dizayn edilmiştir. Siz de ülkemizin farklı noktalarında konuşlu olan villalarımızdan istifade ederek muhteşem coğrafyanın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek