2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

Villada Sevgililer Günü Kutlaması

Villada Sevgililer Günü Kutlaması

Çiftlerimiz için özellikle yaklaşan sevgililer gününe özel villalarımızda eşsiz tatiller sizi bekliyor. Villada sevgililer günü kutlaması için özel hazırlanan seçeneklerimiz ile güzel bir tatil ve indirimler Tatil Villam web sitesinde. Villada sevgililer günü kutlaması seçeneği ile günün anlam ve önemine özel bir gece sizleri bekliyor. Özel kullanımlı havuzlar, kendine ait bahçeli villa seçenekleri ve çok daha fazlasını çiftlerin eşsiz tatilleri için sunmaktayız. Büyüleyici görüntüsü, mimarisi ve konforu ile tercihleriniz arasında ilklere koyacağınız villalarımıza listelerden ulaşabilirsiniz. Konforun, doğanın ve mimarinin bir arada olduğu villalarımızda ekonomik açıdan da rahatlayacaksınız. Tatil Villam sizler için en ekonomik villada sevgililer günü kutlaması seçeneklerini sunuyor.

Tatil Villam bünyesinde tüm villaların temizlik işlemleri kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tüm villalarımızda gerek iç gerekse dış temizlikler düzenli olarak aksatılmadan detaylı bir şekilde yapılır. İç mekan temizliklerimiz için sizlerin belirleyeceği saat ve günlerde işlemler gerçekleştirilirken, dış mekan temizliği ise misafirlerimizi rahatsız etmeden her sabah düzenli bir şekilde yapılır. Siz misafirlerimize ise tatilin tadını çıkarmak kalır.

Doğa ve konforun bir arada olduğu villada sevgililer günü kutlaması için hemen seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Tecrübeli ve alanında uzman kadromuz ile tatiliniz için gereken her şey tarafımızca düşünülür ve size tatilin keyfini çıkarmak kalır. Doğa, huzur ve eğlencenin bir arada olduğu şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzak bir tatil için planlarınızı şimdiden hazırlayın. Villalarımızda yerden ısıtma, şömine, kapalı havuz gibi pek çok farklı seçenek ile 14 Şubat’ta rüya gibi bir sevgililer günü geçirebilirsiniz.

sevgililer günü

Şubat ayı denilince akla gelen ilk şey her zaman şüphesiz sevgililer günü olmuştur. Her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede Sevgililer günü özel bir gün olarak kutlanmaktadır. Kökeni Roma Katolik Kilisesi inanışına dayanan günün Valentine isimli bir din adamı tarafından ilan edilmesi ile bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bazı topluluklar bu sebepten Aziz Valentine Günü ya da diğer bir deyiş ile St. Valentine’s Day olarka da kutlamaktadır. Batı medeniyetlerinde çoğunlukla hoşlanılan kişi ile ya da sevgili ile kutlanmaktadır.

Başka bir görüşe göre ise sevgililer günü ve Şubat ayının aşk ile ilişkisi antik çağlara kadar dayanmaktadır. Antik Yunan takvimlerinde Ocak ortasından Şubat ortasına kadar olan kısım Gamelyon ayı olarak adlandırılmakta ve Zeus ile Hera’nın kutsal evliliğine adanmıştır. 15 Şubat gününün Antik Roma’da Lupercus’a adanması ve bugünün arifesi olan 14 Şubat gününde ise genç erkeklerin genç kızların isimleri yazılı kura çekerek bayram boyunca çift olma alışkanlığı da inanışlar arasında yer almakta.

Günümüzde Sevgililer günü yıl içerisindeki en önemli ve özel günlerden biri olarak görülmektedir. Evli çiftlerin, sevgililerin ve birlikte olan pek çok çiftin birbirlerine hediye aldığı ve özel olarak kutladığı bugünde tatil planları da pek çok çift tarafından yapılmaktadır. Son yıllarda özellikle tatil planlarındaki artış dikkat çekerken çiftler Sevgililer gününü daha özel geçirmek için planlar yapmakta ve tatiller ayarlamaktadır. Bu tatiller büyük çoğunlukta şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzak, kişilere özel ve yalnız kalacakları yerlerde oluyor. Özellikle doğa ile iç içe olan villalarda ve sahillerde ve koylarda yer alan villalarda tatil seçimlerine pek çok kez rastlanmakta. Sevgililer gününü şansa bırakmak istemeyen pek çok kişi yılın ilk günlerinden itibaren tüm rezervasyon işlerini tamamlamakta ve tatillerini planlamaktadır.

Günümüzde sevgililer gününün anlam ve önemini belirtmeye gerek yok. Özellikle kadınlar bugüne oldukça önem vermekte ve eşleri ya da sevgilileri tarafından bugünün en özel şekilde kutlanmasını beklemektedir. Sevgililer gününde sevgilinize ya da eşinize yapacağınız özel bir tatil planı onu mutlu edebilirsiniz. Öte yandan planlayacağınız iki üç günlük bir tatil ile şehrin kalabalığı ve gürültüsünden uzaklaşabilir ve kendinize güzel bir dinlenme fırsatı sağlayabilirsiniz. Kadınların büyük önem verdiği bu özel günde hayallerindeki kutlamayı ve hediyeyi ona vermek için hemen Tatil Villam kategorilerinden seçiminizi yapın. Yılın en özel gününde hayatınızdaki en özel kişiye güzel bir gün yaşatmak için geç kalmayın hemen aklınızdaki villayı bularak rezervasyonunuzu yaptırın. Tatil Villam ekibi olarak 7 gün 24 saat sizlerin güzel bir tatil geçirmesi için hizmetinizdeyiz.

Villada Sevgililer günü kutlaması için Tatil Villam’ın sizlere özel hazırladığı villalar ile eşsiz bir sevgililer günü geçirmek bir tık uzağınızda. Doğal güzelliğin ve konforun bir arada olduğu villa seçeneklerimiz ile hayalinizdeki tatil sizleri bekliyor. Doğa, konfor ve eğlencenin bir arada olduğu bir tatil hayal edin. Özellikle eski ve doğal görünümleri ile misafirlerimiz tarafından çok beğenilen villalarımızda size özel alanlar ile tatilinizde özel bir alana da sahip olacaksınız. Kapalı havuz, şömine ve ısıtma seçeneği bulunan villa seçeneklerimiz ile 14 Şubat’ta havaya aldırmadan bir tatil keyfine hazır olun. Kapalı havuz, şömine ve ısıtma seçeneklerinin yanı sıra pek çok farklı seçenek ve olanakta sizleri bekliyor. Tatil Villam’da kiralayacağınız villalarda temizlik konusunda içiniz rahat olsun. Tüm detayların defalarca kontrol edildiği ve temizlendiği villalarımızda gerek iç gerekse dış temizlikler belirttiğimiz gibi sizlerin belirlediği gün ve saatlerde uzman ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Ege ve Akdeniz koylarında bulunan villalarımızda ısıtma seçenekleri mevcut olmak ile birlikte özellikle kış aylarında da eşsiz tatiller yaşamak mümkün. Özellikle ısıtmalı havuzlar ile kış aylarında rahatlayacağınız ve suya girebileceğiniz bir tatil sizleri bekliyor. Doğa ve konforun bir arada olduğu villalarımızda şehrin gürültüsü ve kalabalığından uzak hayal gibi tatil sizleri bekliyor. Tecrübeli ve uzman ekibimiz ile tatilde ihtiyacınız olan ne varsa yerine getirmek için hizmetinizdeyiz. Tatil Villam’da deniz, doğa ve huzurun eğlenceyle birleştiği bir 14 Şubat kutlamak için hemen planlarınızı hazırlayın. Pek çok farklı opsiyon ve seçeneğin bulunduğu Tatil Villam kategorilerinden hemen size uygun olan seçeneği bularak rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Tatil Villam sitesinde 14 Şubat Sevgililer gününe özel olarak oluşturulmuş tatil paketleri ile konfor, doğa ve huzura oldukça avantajlı ve ekonomik bir fiyat ile sahip olabilirsiniz. Aklınızdaki tatil gününü uygun villalarımızdan seçim yaparak rezervasyon haline getirmek bir tık uzağınızda. Sevgililer günü villaları ve pek çok farklı seçeneğe site içerisindeki kategorilerimizden erişim sağlayabilirsiniz. Tatil Villam alanında uzman ve deneyimli çalışma ekibi ile size kesintisiz hizmet sunmaktadır. Hemen aklınızdaki tatili kaçırmamak için sitedeki villalarımızı ziyaret edin.

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek