Yaza Merhaba
Bahar İndirimleri Başladı
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

Villa Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Villa Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ekonomik ve konforlu tatil yaşamak isteyen misafirlerimizin tercihleri sıklıkla villa kiralamadan yana oluyor. Villa kiralamada günlük, haftalık ve aylık gibi farklı seçenekler sunulan kiralık villalar çeşitli turistik yerlerde sizleri bekliyor. Otel tatili ile karşılaştırıldığında daha ekonomik ve uygun fiyatları ile tercih sebebi olan villa kiralamaları kalabalık tatil grupları içinde son yıllarda popülerleşen tatil tercihleri arasında yer alıyor.

Farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun bir şekilde sunulan villalarda çocuklu aile ve kalabalık grupların yanı sıra balayı çiftleri ve muhafazakar kimseler için de tercih sebebi olarak karşımıza çıkıyor. Lüks villalarda tatil keyfini yaşamak istiyorsanız mutlaka villa kiralamada dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilgi sahibi olmanızda fayda var. Özellikle geçtiğimiz yıl dolandırıcılar ve benzeri olumsuz durumlar ile karşılaşan birçok insan villa kiralama konusunda mağdur oldu. Tatil Villam olarak sizlere en güvenli villa kiralama hizmetini sunmakta ve isteklerinizi yerine getirmekteyiz. Yazımızda villa kiralamak isteyen misafirlerimiz için genel anlamda dikkat etmeleri gereken konulara başlıklar halinde bakmak gerekirse:

İlk Kez Villa Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir?

İlk kez villa kiralaması yapacak misafirlerimizin mutlaka güvenilir ve bu alanda uzman kiralama şirketleri ile işlem gerçekleştirmelerini önermekteyiz. Tatil Villam olarak uzun zamandır Ege ve Akdeniz’de villa kiralama hizmetini sizler için en güvenli şekilde sunmaktayız. Son dönemlerin popüler tatil tercihlerinden olan villa kiralamada kişilerin mutlaka başlıca maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Dikkat edilmesi gereken konuların başında villa konumu gelmektedir. İlk kez kiralanacak bir villanın özellikleri ve konumu hakkında pek bilgi sahibi olmamak oldukça normaldir. Kiralamayı gerçekleştirmeden önce mutlaka villanın konumu ve ihtiyaç duyulan mağaza ve dükkanlara uzaklığını kontrol etmekte fayda var. Eğlence merkezleri ve sahile yakınlığı da tercih sebebi olmak ile birlikte villa kiralamakta önemli hususlar arasında yer almaktadır. Bu lokasyonlara uzak olması gerek ulaşım için ekstra zaman gerekse ekstra ücret ödemek anlamına gelecektir.

İlk kez villa kiralayacak misafirlerimizin dikkat etmesi gereken önemli bir diğer husus ise dolandırıcılardır. Önceden kiralama ödemesini yapılması şartı ile hayali villa kiralamaları gerçekleştirerek birçok insan geçtiğimiz yıl dolandırıldı. Bu durumun oluşmasını engellemek için mutlaka bilindik ve belgeleri bulunan firmalar üzerinden kiralama hizmetini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Tehlikeli olmanın dışında fiziksel özelliklerin de dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Özellikle kiralanacak villada havuz bulunması, oda sayısı, villa güvenliği, bahçe büyüklüğü gibi pek çok konunun dikkate alınması keyifli bir tatil konusunda önem taşımaktadır. Yazlık kiralık villalarda havuz aranan en önemli kriterler arasında yer almaktadır. Sıcak yaz aylarında kiraladığınız evden sahile gitmek bazen çok zor olacaktır. Bu yüzden kiralanan villadaki havuz keyifli bir tatil için önemlidir. Öte yandan oda sayısı da kalabalık gruplar ve çocuklu aileler için oldukça önemlidir. Kiralanacak villada kalınacak kişi sayısına göre oda kriteri belirlenmelidir. Tatil yapılacak gruba yetecek kadar odanın, banyo ve tuvaletin olduğuna dikkat edilmesi ve incelenmesi gerekmektedir. Villa kiralama konusunda bir diğer önemli onu ise villa güvenliğidir. Başta ailelerin ve tatil yapan tüm misafirlerimizin güvenliği en önemli unsurlar arasındadır. Kiralık villalarda özellikle yazlık bölgelerde hırsızlık haberleri karşımıza sıkça çıkmaktadır. Güvenlik özelliği bulunan villalar ile ailenizi ve değerli eşyalarınızı koruyabilir. Huzurlu bir tatilin keyfini çıkarırsınız.

İlk kez villa kiralayacak misafirlerimiz için bir diğer önemli nokta ise villa girişleri öncesinde alışveriş yapmaları olmaktadır. Gerekli temizlik ve gıda malzemelerini tatil süresince belirleyerek temin etmeleri gerekmektedir. Tatil esnasında birkaç kez market alışverişi yapmak keyfinizi biraz kaçırabilir. Bu se bep ile tatile başlamadan önce bu işlemleri gerçekleştirmek size keyifli bir tatil sunacaktır. Ayrıca Tatil Villam bünyesinde kiralaması gerçekleştirilen tüm villalarımızda havuz temizliğine oldukça dikkat edilmektedir. Sabahın erken saatlerinde misafirlerimizi rahatsız etmeden günlük bir rutin olarak tüm havuz bakımları gerçekleştirilmektedir. Ayrıca havuz kloru pH derecesi kontrol edilerek klorlama ve gerekli ilaçlama çalışmaları uzman ekiplerce yapılmaktadır. İlk kez villa kiralaması yapacak misafirlerimizi hemen web sitemizde bulunan onlarca villa arasından seçimini yapmasını bekliyoruz. Şimdiden keyifli tatiller.

Korunaklı /Muhafazakar Villa Nedir?

Muhafazakar tatil tercih etmek isteyen misafirlerimiz için sunulan korunaklı / muhafazakar villalar ile sessiz ve doğayla iç içe keyifli bir tatil gerçekleştirebilirsiniz. Tüm villalarımız gerek konumları gerekse konforları ile bir tatil için gereken tüm istekleri size sunmaktadır. Korunaklı / Muhafazakar villalarda size özel alanlar ile yalnızca aileniz ile keyifli bir tatil geçirmenize olanak sağlamaktadır. Bahçe etrafının çevrili olması size özel havuz gibi pek çok kişisel eklemeler ile korunaklı / muhafazakar villalar sizler için hizmette. Villa kiralama konusunda çok gelen sorulardan biri de villaların kış aylarında kiralanıp kiralanamadığı sorusu. Kış aylarında da kiralanabilen villalarımız Tatil Villam web sitesinde sizleri bekliyor. Ancak kış aylarında kiralanacak villalar ile ilgili bilinmesi gereken belli başlı konular bulunuyor. Kiralamayı gerçekleştirmeden önce mutlaka açık havuzun kış aylarında açık olup olmadığı sorulması gerekmektedir. Bazı açık havuzlar özellikleri gereği kış aylarında kapatılmakta ve çalışmamaktadır. Bunun dışında villa özelliklerini kontrol ederek alternatif kapalı havuzu olup olmadığına dikkat edilebilir.

Villa kiralama konusunda şirketlerin konum doğruluğu da en çok karşılaşılan konular arasında yer almaktadır. Özellikle eğlence yerleri ve sahillere yakın konumlar ile gösterilen villaların kiralama sonrasında çok farklı lokasyonlarda çıkmalarına dikkat edilmesi gerekir. Kiralamayı gerçekleştirmeden önce mutlaka konumun doğruluğu teyit edilmeli ve her şeyden emin olduktan sonra kiralama gerçekleştirilmelidir. Şirket seçimi yaparken güvenilir ve uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmalar ile çalışmak tüm bu tehlikelerin minimuma düşmesini sağlayacaktır. Tatil Villam villa kiralama konusunda uzun süredir hizmet vermekte ve dürüstlük konusuna büyük önem vermektedir. Web sitemizde yer alan tüm villalar doğru fiziksel özellik ve lokasyonlar ile sizlere sunulmaktadır. Ayrıca firmamız Tursab belgesine sahip ve kayıtlı bir firma olarak hizmet sunmaktadır. Alanında uzman ekibimiz ile sizlere en keyifli tatili geçirmeniz için hizmet vermekteyiz. İster ilk kez villa kiralayacak olun isterseniz birçok kez kiralamış olun mutlaka kiralamayı gerçekleştirmeden önce firmanın güvenilirliği, kiralanacak villanın konumu, kiralanacak villa özellikleri kontrol edilmeli ve her şeyden emin olunduktan sonra kiralama gerçekleştirilmelidir. Öte yandan kiralama sonrası tatilinizin başlangıcında gerekli ihtiyaç listesi oluşturmak tatilde küçük sürprizler ile karşılaşmamanız için önemlidir. Gerekli konulara dikkat edilmesi durumunda eşsiz bir tatil deneyimi sizleri bekliyor. Tatil Villam web sitesinde yer alan onlarca villa arasından size uygun olanı hemen seçebilir ve tatilinizi planlayabilirsiniz.

Firmamız bünyesinde tercih edeceğiniz günlük kiralık yazlık villalar, tamamen sizin konforunuz düşünülerek dizayn edilmiştir. Siz de ülkemizin farklı noktalarında konuşlu olan villalarımızdan istifade ederek muhteşem coğrafyanın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek