2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

2020 Yılı Değerlendirmesi

2020 Yılı Değerlendirmesi
2006 yılından itibaren KaşKalkan, Fethiye, Bodrum, Marmaris bölgelerinde villa kiralama sektörünün lideri olarak, 2020 yılını da haklı bir başarı öyküsü ile tamamlamış bulunmaktayız.  Geçtiğimiz dönemlere nazaran daha meşekkatli bir yıl olsa da, siz değerli misafirlerimizden aldığımız  kusursuza yakın geri dönüşler , bizleri onure etmiştir.

dezenfekte-edilmiş-villa

Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu pandemi süresince , siz değerli misafirlerimize en güvenli tatili dezenfekte edilmiş villar ile sunmuş bulunmaktayız. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından bizleri tercih eden binlerce misafirimizi , hijyen kurallarına uygun , sosyal izalasyonu ön planda tutacak  şekilde ağırladık.  600'ü aşkın size ait özel havuzlu villamız ile birlikte, sizlere kendi evinizin konforunda , lüks ve ayrıcalıklı hissettirecek tatili sunmaktayız.

2020 yılı itibariyle , 35,858 misafiri villalarımızda ağırlamış bulunuyoruz.  Bu vesile ile bizleri tercih eden bütün misafirlerimize müteşekkiriz.  Gelişerek , büyüyerek  ve bunun yanında siz değerli misafirlerimize de unutulmaz tatili vaad ederek çalışmalarımızı sürdüyor , 2021 yılının tüm dünya ve ülkemiz için sağlıklı bir yıl olmasını diliyoruz.
Saygı ve Sevgilerimizle

Baransel Grup

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek