2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

Tüm Yorumlar

Tüm yorumlar (4268 yorum)

Baransel Grup bünyesinde faaliyet gösteren TatilVillam 2006 yılından bu yana kısa dönemli emlak kiralama hizmetini sürdürmektedir. Tatil için bizi tercih eden müşterilerimiz büyük ağırlıkla bir önceki yıllarda bizden hizmet almış yada tavsiye üzerine şirketimizi tercih etmişlerdir.

Bu nedenle TatilVillam olarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı birinci öncelikli iş prensibimiz olarak değerlendiriyoruz.

Aşağıda liste halinde bizden konaklama hizmeti satın almış olan müşterilerimizin yorumlarını görebilirsiniz. Hiçbir müşterimize yorumda bulunması için baskı yapmadığımız gibi bize gönderilen olumlu yada olumsuz yorumlarıda birebir yayınlamayı tercih ediyoruz. Yayınlanmış bütün yorumlar müşterilerimiz tarafından birebir kendi iradeleri ile yazılmıştır. Şirketimizi tercih eden müşterilerimiz yoğunluk sırasına göre Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, Fransa, Belçika ve İngiltere şeklinde devam etmektedir. Gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz.

Değerli misafirlerimize yorumları için sonsuz teşekkürler

Villa Anka
Kış aylarında hiç bitmese diyeceğiniz sıcacık bir tatil...Kış tatili için farkli alternatifler denedik Villa Anka icinde ilk etapta nasil olur diye tereddutlerimiz vardi ama tatilimiz suresince bunlarin cok gereksiz oldugunu gormus olduk. VİLLA ANKA'yı listemizin başına yerleştirdik. 3 ,8 ve 13 yaşında 3 çocuklu bir aile olarak herkesin keyif aldığı ,kendine bir alan oluşturabildiği keşke hep burada kalsak dediğimiz huzurlu bir tatildi.Isıtmalı havuzu , saunası , hamamı, sinema odası, odalarının ferahlığı, jakuzileri , bahçenin keyfi ,mutfak konforu ile tercih edilebilir bir tatil. Özellikle Durmuş Ali beyin daha gitmeden telefonda bile hissettirdiği samimiyet ve ilgi kendi evimize gidiyormuş hissini verdi.Ulaşımdan başlayarak tatilimiz suresince sorunlarin giderilmesi noktasinda bir telefon kadar yakinimizdaydi.Tatil boyunca bizim konforumuz ve keyif almamız için çaba sarfeden Durmus Ali beye tesekkur ediyoruz.
  • 13 Şubat 2024
  • Fatih K.
Villa Lara
Villa harikaydi. Ev sahipleri yardimsever ve cok naziklerdi, cok memnun kaldik
  • 29 Ocak 2024
  • Zehra Altay
Villa Revlon
Ailece gittiğimiz bu tatilden keyifli anılar bırakarak , dinlenerek ayrıldık. Tekrardan aynı konum, aynı villayı ve tatilvillam rezervasyon başlangıcından karsilamaya,ayrılığa kadar ekipteki tüm arkadaşların ilgisinden dolayı tekrar tercih sebemiz olacağını şimdiden kabul ettik. Tekrardan ilgili tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
  • 05 Ocak 2024
  • Alime Şahin
Villa Soho
Villayı Yılbaşı tatilimiz için kiraladık. Manzarası gerçekten çok güzeldi ilk olarak ona bittik villa da çok kullanışlıydı her şey düşünülmüş hiçbir eksik yoktu biz çok beğendik yazın da gitmeyi isteyeceğimiz bir yer oldu
  • 01 Ocak 2024
  • Yadigar güzel
Villa Sunay
Wir (Ehepaar aus Stuttgart) waren für 8 Nächte in Villa Sunay. Die Villa ist sehr gut. Yilmaz Bey (Eigentümer) war sehr freundlich und sehr hilfsbereit. Man kann ihm vertrauen. Die Villa ist sehr groß, schön und sauber. Es ist viel besser als auf den Bildern. Man fühlt sich direkt wohl. Der Pool außen und innen sind schön und groß genug. Wir waren mitte Oktober. Wir konnten zeimal draußen im Pool schwimmen und waren fast jeden Tag im inneren Pool (beheizt). Der Sauna ist auch perfekt. Und die Raum Aufteilung ist einfach gut. Bad/Wc sehr groß und modern. Jacuzzi auch sehr gut. Die Lage der Villa ist von Kalkan ca. 15 Minuten entfernt und bisschen außerort. Aber das hat uns gefallen. Man hat eigenen sicheren Parkplatz. Es ist umzäunt und sicher. Fast zu jeder Zeit kann man Essen bestellen. In der Villa haben wir nie gekocht. Entweder draußen gegessen oder bestellt. Wir würden auf jeden Fall nochmal dorthin. Wir hatten die Möglichkeit andere Villen zu schauen. Villa Sunay ist echt einer der Besten. Die Villa ist auch von außen nicht zu sehen. Bedeckte Frauen können entspannt schwimmen und freizügig laufen. Das war für uns sehr wichtig. Wir haben jeden Tag was unternommen und es war nie langweilig über 9 Tage. Patara Kum tepe ist empfehlenswert. Der Weg zu Kaş war sehr schön. Ölüdeniz auch empfehlenswert. Dann gibt es sehr viele Sehenswürdigkeiten. Saklikent sollte man gehen und tlos. Villa ist umzäunt (mit Eingangstor). Es gibt eine Alarmanlage, die wir nachts eingeschaltet haben. Neben Villa Sunay gibt es noch eine Villa. Auch von Yilmaz Bey betreut. Wir haben fast jeden Tag in Kalkan gefrühstückt. Sonst meistens draußen gegessen. Ein paar Mal haben wir zur Villa bestellt. In der Villa haben wir nicht gekockt. Aber die Küche ist groß und sauber.
  • 30 Aralık 2023
  • Talha Karaaslanoglu
Villa Mavi Okyanus
In September, our family had the privilege of vacationing in an exquisite holiday villa. From the moment we stepped through the front door, we were captivated by the beauty and comfort that this property had to offer. The villa itself was striking, boasting spacious rooms that were tastefully decorated, embodying both style and comfort. Each room was outfitted with luxury amenities and offered a serene retreat from the outside world. The kitchen was nothing short of a chef's dream, fully equipped with top-of-the-range appliances and utensils, which made meal preparation an absolute joy. The outdoor area was equally impressive, featuring a stunning pool that became the focal point of many of our family activities. Surrounded by comfortable seating options, it offered an ideal setting for us to relax and spend quality time together. What made our stay even more special was the villa's location. Nestled in a quiet neighbourhood, it provided the peace and tranquility we were looking for. Yet, it was close enough to center shopping, and dining, ensuring we were never too far from the action. In summary, our family holiday at this villa was a truly memorable experience. The comfort and luxury it offered, coupled with the outstanding service and the perfect location, made our holiday one that will be fondly remembered for years to come. We wholeheartedly recommend this villa to other families looking for a unique and enjoyable holiday experience.
  • 27 Aralık 2023
  • Ozkan Caldagi
Villa Çağ
Oncelikle villa sahibi Bayram beye misafirperverligi ve ilgi alakasi icin burdan tesekkur etmek istiyorum, bizi kendi evimizde gibi hissettirdi. Villada ihtiyaciniz olan her sey mevcut sadece valinizi almaniz yeterli butun kucuk detaylar dusunulmus. Evin genis bir bahcesi olmasi, bahcede meyve ve sebzeleri ellerinizle toplayip yemeniz, gunduzleri sehrin nemli bunaltici havasindan uzak serin bir yer olmasi, odalarin, bahcenin, havuzun temiz olmasi, eger cocuklu bir aileseniz rahat rahat gurultu yapabilmeniz, manzarasi derken biz bu villayi cok sevdik. Firsat buldukca tekrar tekrar gelmeyi dusunuyoruz. Bizim rahatsiz eden hic bir detay olmadi, sadece alisveris listenizi iyi yapin, en yakin market arabayla 15-20 dakika :)) Tatili ayarlamadan once ilanlari cok inceledik fakat bu villa nadir bulacaginiz bir konsepte sahip, simdiden herkese keyifli tatiller dilerim.
  • 26 Aralık 2023
  • Hamit Portakal
Villa Yağmur
2016 dan beri Villa Kiraliyorum. Bu zaman icerisinde gittigim ennn güzel en temiz en cok hosumuza giden villa bu oldu. Evdeki Alteler esyalar mutfaktaki malzemeler hersey dört dörtlüktü. Hic bir igne dahi eksik degilde. Biz bu villayi cok sevdik ve eger tarihler uyarsa tekrar gitmek istiyoruz… cok tskler osman bey
  • 10 Aralık 2023
  • Ipek inanc
Villa Mavi Okyanus
Villa içeriği rahat ve eğlenceli bir tatil için yeterliydi. Kimseyi rahatsız etmeden kimseden rahatsız olmadan çok keyifli bir tatil geçirdik.
  • 05 Aralık 2023
  • Mehmet BERKAY
Villa Merlin 2
Villa da 10 gün kadar konaklama yaptık herşeyi çok güzeldi temizlik olsun konumu olsun araç olmadan bir sorun yaşamadık yani kelimeler yetmiyor her anlamıyla mükemmel bir villa herkese tavsiye ederim villa sahibi veli bey cidden çok iyi bir insan her konuda yardımcı oldu.
  • 25 Kasım 2023
  • burak çallıca
Villa Latte
Villa fotoğraflarda ki gibi çıktı evdeki eşyalar kaliteli Kemal bey baya ilgili biri teşekkür ederiz
  • 17 Kasım 2023
  • Eyüp aytar
Villa Merlin
Kaldığımız 5 gece boyunca çok rahat ettik. Merkezi konumda. Ev sahibi çok ilgili. Çok keyifli bit tatil geçirdik. Herşey için teşekkür ederiz.
  • 16 Kasım 2023
  • Mehmet Örücü
İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek