2024 Erken Rezervasyon
İndirimli Kiralık Villalar
Çalışma Saatlerimiz
09.00 - 23.00

8. Yılımızda değişen tek şey artan misafir sayımız… Teşekkürler Türkiye

Tatilvillam

  2006 yılından günümüze, Ege ve Akdeniz kıyılarında bulunan yazlık villalarda tatil ile tanıştırdığımız binlerce misafirimizi, her geçen yıl farklı villa seçenekleriyle buluşturup 7/24 memnun etmek için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.   TatilVillam.com ekibi olarak 2013 yılı 1 Nisan - 30 Kasım tarihleri arasındaki 8 aylık dönemde 5043 kişiyi kiralık yazlık villa ve apartlarımızda misafir ederek sektördeki liderliğimizi sürdürdük.

Her yıl artan misafir sayımızla, memnuniyetlerini çeşitli sosyal medya ve internet siteleri aracılığıyla belirten tüm konuklarımıza sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.   Bizi tercih eden misafirlerimizin de bildiği üzere her bölgede bulunan uzman personellerimizle yerinde hizmet sunduğumuz için, bir çok firmada karşılaşılan aksaklıkları ve şikayetleri firmamızda asla yaşamazsınız. Ayrıca hakkımızda yazılmış bu tip şikayetlere hiçbir ortamda rastlamazsınız. Bizler tatilinizin başında ya da sonunda değil, tatilinizi yapacağınız bölgedeki ofisimizle ve personelimizle her zaman yanınızdayız.  

2014 yılında özenle seçtiğimiz yazlıklarımız ve farklı destinasyonlarda bulunan  alternatif tatil seçeneklerimizde tekrar buluşmak dileğiyle….

İletişim
Beni Ara
Fırsatlar Bölgeler Villa Türleri Destek