Villa : Bulut
Henüz yapımı yeni tamamlanan villa Akbel mevkiinde yer alıyor. Kalkan merkeze 2,4 km uzaklıkta yer alan villa tepede olmanın verdigi avantajla olağanüstü bir manzaraya sahiptir. Evin her köşesinden liman, deniz, adalar ve yıldızları kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Akbel mevkiindeki halkın güzel misafirperverliğini her pazar günü açılan semt halk pazarında gözlemleyebilirsiniz.
Villa 4 bölüm olarak inşaa edilmiştir. Toplam 160m2 kat alanı mevcut olan villada rahatınız için bütün eşyalar mevcuttur. Villa kiralık olarak isteğe göre bütün katları tamamen yada ayrı ayrı kiralanabilecek konumdadır. Geniş aileler için oldukça uygun bir biçimde odalar dizayn edilmiş olan villada 2 farklı giriş kapısı bulunuyor. 40m2 genişliğindeki büyük havuzunun ortalama derinliği 1.7 metredir. Villaya dahil olan asma dallarının altında serinlemenizi sağlayacak olan köşk alanında 10 kişilik oturma grubu yer alıyor. Aynı zamanda bu bölümde barbequ ihtiyacınız için gerekli donanımlar mevcuttur. Villa alt kısmında oturan idareciler size her konuda anında yardımcı olacaklardır.
Giriş katı:
Bu kat için kendine özel bir giriş kapısı mevcuttur. Yerler mermer kaplıdır. Bu kat içerisinde lavabo, banyo ve tuvalet yer alıyor. Klimalı 3 yatak odasıda oldukça havadar bir konumda olup hoş manzaraya sahiptir. İlk yatak odası 2 adet tek kişilik yatak, ikinci yatak odası çift kişilik yatak ve sonuncu yatak odası da yine çift kişilik yatak ile donatılmıştır. Büyük yatak odası havuza bakan kısımda yer alır ve bu oda içerisinde televizyon bulunuyor.Giriş bölümünde oldukça geniş bir salon sizi karşılayacaktır. Bu bölüm klimalı ve geniş ekran LCD televizyon ile 8-10 kişilik deri koltuklarla dizayn edildi. Aynı zamanda uydu tv sistemi ve sinema keyfini aratmayacak kalitede ses sistemi ile donatılan bu bölümde kablosuz internet erişiminede sahip olacaksınız. Mutfak yine bu bölümde yer alıyor. Çamaşır makinası, bulaşık makinası, mikrodalga ve 8 kişilik kahvaltı masası bu kısımda yer alıyor. Mutfağın yan tarafında yer alan oda içerisinde 8 kişilik oturma bölümü ve TV bulunuyor.
Birinci kat:
Bu bölüm bir alt kat ile eşdeğer özeliklerde dizayn edilmiştir. Yine bütün odalar klimalı ve gerekli eşya donanımına sahiptir. Bu kat içerisinde 3 adet yatak odası yer alır. Bu kat içerisinde 6 kişi konaklayacak şekilde yatak bulunuyor. Aynı zamanda güneşin batışını izleyebileceğiniz jakuzide günün yorgunluğunu çıkarabilirsiniz. Salonda 6-8 kişilik oturma alanı yer alır. Bu bölümde uydu tv ve bütün donanımları ile mutfak bulunuyor. Kahvaltınızı yapabileceğiniz bar şeklinde dizayn edilmiş bölümde 6 kişilik oturma alanı yer alıyor. Barbequ keyfini çıkarabileceğiniz balkon yine bu kat içerisinde yer alıyor.
Teras katı:
Bu kısım yine bütün odaları klimalı olarak dizayn edilmiştir. 3 yatak odası bulunan teras bölümünde toplam 7 kişilik yatak bulunuyor. 2 yatak odasında çift kişilik yatak ve yine 1 yatak odasında da 3 adet tekli yatak bulunuyor. Büyük yatak odasında TV mevcuttur. Salonda 6 kişilik oturma grubu mevcuttur ve bu bölüm gerekli bütün eşyalarla donatılmıştır. Oldukça geniş olan balkonda barbekü için gerekli araçlar ve gün batımını izleyebileceğiniz bir hamak yer alıyor.
Villa size temiz teslim edilip, 18 kişilik temiz nevresim ve havlu takımı bulunmaktadır.
-2010 YILI HAFTALIK(7 Gece) FİYATLARI-
NİSAN - 2450 TL
MAYIS - 3400 TL
HAZİRAN - 3400 TL
TEMMUZ - 4350 TL
AĞUSTOS - 4350 TL
EYLÜL - 3400 TL
EKİM - 3400 TL
KASIM - 2450 TL
Fiyatlara tüm elektrik, su, tüpgaz, havuz&bahçe bakımı vb. giderler dahildir.
 |